Povinné ručení s Českou pojišťovnou

03.03.2013 16:02

Povinné ručení s Českou pojišťovnou

 

Motoristé mohou u České pojišťovny aktuálně volit z pěti variant – Start, Standard, Exclusive, Exclusive Plus a Exclusive Max. Vyberou si ti, kteří chtějí pouze základní krytí a preferují dobrou cenu, i ti, kteří požadují maximální ochranu. Navíc služba přímé likvidace pojistné události je dostupná všem klientům bezplatně, podobně jako zapůjčení náhradního vozidla na tři dny a odtah až do vzdálenosti 500 km i pro viníka nehody.

 

Exclusive Plus rozšiřuje stávající nabídku povinného ručení Exclusive o celou řadu benefitů. Jedním z nich je garance pevné ceny pojištění na tři roky, tedy po dobu trvání smlouvy sjednané v nových variantách. Každý klient tak bude již při sjednání pojistné smlouvy přesně vědět, kolik v následujících obdobích za pojištění zaplatí. Klienti dále jistě ocení „odpuštění vlivu na bonus" u první nehody. S touto variantou povinného ručení totiž první zaviněná škoda nemá vliv na výši dosaženého bonusu. Povinné ručení Exclusive Plus navíc nabízí mimořádně vysoký limit pojistného plnění ve výši 120 milionů Kč pro škody na zdraví i na majetku.

 

Exclusive Max představuje tu nejlepší nabídku povinného ručení, kterou klienti ČP mohou získat. Přináší jim stejné výhody jako Exclusive Plus, a k tomu ještě několik dalších připojištění v ceně - například pojištění pro případ střetu se zvěří. Bonusem pro vlastníky povinného ručení Exclusive Max je také nezapočítávání tzv. amortizace (snížení hodnoty vlivem stáří vozidla) při výpočtu pojistného plnění či pojistný limit ve výši 150 milionů Kč.

 

(zdroj:opojisteni.cz)